Gasztroképzés a Werk Akadémián.

Oktatók

Oktatóink:

Ábrahám Máté sörfőző mester

Ámon Henni újságíró, gasztroblogger https://henisutneked.blog.hu

Antalóczy György tulajdonos, Flow Cafféé

Bakcsy Árpád foodstylist https://www.youtube.com/watch?v=8bsbE4Pgofk

Barna Ádám, az Év séfje’2018 https://diningguide.hu/kincs-ami-van-st-andrea-borbar-interju-barna-adammal/

Cserna Szabó András író1997 óta rendszeresen publikál novellákat, esszéket, gasztronómiai írásokat. 1998-2002 között a Magyar Konyha gasztronómiai folyóirat főmunkatársaként és szerkesztőjeként dolgozott.Gasztro témájú könyvei:  Levin körút. Hasnovellák, gasztroesszék; Cserna-Szabó András–Darida Benedekː Jaj a legyőzötteknek, avagy Süssünk-főzzünk másnaposan. A macskajaj regénye 52 recepttel; Cserna-Szabó András–Fehér Bélaː Ede a levesben. Gasztrokrimik;  Cserna-Szabó András–Darida Benedekː Nagy macskajajkönyv avagy Süssünk-főzzünk másnaposan; 77 magyar pacal. Avagy a gyomor csodálatos élete;

Forgács Attila, a hazai gasztropszichológia egyik megalkotója. A témában közel 50 cikke jelent meg magyar és idegen nyelven. 1985-ben Szathmáry Lajos gasztronómus fejedelemtől kapott ösztöndíjat Chicagóba, ahol az evés lélektanával kezdett foglalkozni. 1990-ben Túry Ferenccel és Szabó Pállal evészavar epidemiológiai vizsgálatokat végeztek, Közép-Kelet Európában a legelsők között. Már igen korán hazai és nemzetközi elismeréseket kaptak: 1989-ben a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Bizottsága első díjjal jutalmazta törekvéseiket. A témát érintő fő műve: Az evés lélektana. Hemmy (Zanzibár) tulajdonos, Afrikai büfé

Kurucz Gergely és Kurucz Dániel tulajdonosok, First Sörfőzde https://forbes.hu/uzlet/firstcrafbeer/

Namgyal (Tibet) tulajdonos, Tibeti étkezde

Raj Rachel magyar cukrász, tortatervező

Réz András whisky nagykövet

Széll Tamás szakács, konyhafőnök.  2011-ben az OnyxÉttermet Michelin-csillaggal ismerték el az országban másodikként, de ez az első étterem, amely magyar szakácsok vezetésével érte el ezt az eredményt.  2016. május 11-én megnyerte Bocused'Or európai döntőjét, melyet Budapesten rendeztek.2017. január 25-én a Bocused’Or lyoni döntőjében a 4. helyezést és a legjobb húsétel különdíját szerezte meg.

Tito Carlos tulajdonos, Inka Büfé

Ugron Zsolna erdélyi magyar író. Tizenegy éves korában települt át családjával Budapestre. 2010-ben jelent meg első regénye az Úrilányok Erdélyben. Történelmi regénysorozatának első kötete, az Erdélyi menyegző 2013-ban jelent meg.  2014-ben jelent meg az Úrasszonyok trilógia második kötete: A nádor asszonyai. Gasztronómiai műsora, a Kastély a Kárpátokban a TV Paprika egyik legsikeresebb magyar gyártású műsora lett. Recepteskönyve Hét évszak címmel 2013-ban jelent meg a Boook Kiadónál.

 

 

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: