A Great Bistro tulajdonosai, Gréta és Ákos négy évvel ezelőtt nagyot álmodtak, amikor férj és feleségként egy vegán éttermet kezdtek el tervezni. Gréta akkor már évek óta azon fáradozott, hogy a vegán életmódot hirdesse: vegán receptes blogot vezetett, recepteket fejlesztett, főzőtanfolyamokat tartott országszerte, Magyarország első, és azóta is egyetlen vegán főzőműsorának háziasszonya lett.

2013-ban kiadott egy 150 receptet tartalmazó kötetet Gréta konyhája: vegán életmód- és szakácskönyv címmel.

A Great Bisztro 2016. július 13-án nyílt meg. 100%-ban növényivé alakított ételkülönlegességek, a thai, francia, olasz, magyar, arab, perzsa, afrikai, mexikói konyha remekei szerepelnek a kínálatában, állati eredetű hozzávalók használata nélkül. Alapanyagai 99%-ban gluténmentesek.

A PROGRAM

2020. április 28. (kedd)
Great Bistro | 1054 Budapest, Bank u. 6.

A Werk hallgatói egy 3 fogásos ebéd során ismerhetik meg a Great Bistro-élményt.

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő