Látogatás a Mystery Hotelbe, a budapesti szabadkőművesek egykori székhelyére. Találkozás Varró Zoltán belsőépítésszel, akitől azt is megtudjuk, hogyan varázsolt az egykori templomból éttermet.

SZAKTUDÁS ÉS SPIRITUALITÁS EGÉSZSÉGESEN

A Mystery Hotel után ellátogatunk Budapest egyik legjobb indiai kifőzdéjébe, az EurIndiai konyhába. Kumar, az indiai Rádzsasztánból érkezett 2013-ban, hogy éttermet nyisson a Podmaniczky utcában. Sok indiai is jár oda. Előkészített anyagokból frissen főz. A hinduizmus hagyománya és szabályai a gasztronómiára, a táplálkozás egészére kiterjednek. Így például húst a hinduk többsége nem is eszik.

Kumar majdnem mindig ott van. És mindig mosolyog, akár reggel mész, akár este. Igazi mosoly. Ahogy az étel is az. Ahogy ő fogalmaz, ő nem keresi istent, mert a szívében van.

A PROGRAM

2020. április 18. (szombat)
Mystery Hotel | 1064 Budapest, Podmaniczky u. 45.

Eurindiai Konyha | 1064 Budapest, Podmaniczky u. 59.

A GasztroWerk hallgatói egy sikeres receptet nyerhetnek – testközelből.

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő