A Fruccola Budapest elsőként megnyitott reggeliző-ebédelő-vacsorázó helye, ahol egészségtudatosan összeállított étel- és italkínálattal, érzékenységekre, veganizmusra tekintettel, minőségi alapanyagokból dolgoznak. Folyamatosan keresik a lehetőségeket, hogy működésükkel a lehető legkevésbé terheljék környezetünket. Fontosnak tartják, hogy társadalmi problémáinkra saját választ adjanak. Tagjai a Nyitottak Vagyunk!-nak, alapítványokat segítenek (Igazgyöngy, Bátor Tábor stb.), rászorulóknak főznek, ételt gyűjtenek.

A Kézenfogva Alapítvány, a Fruccola és számos privát és céges támogató közösen létrehozott egy társadalmi vállalkozást, a JUPITER-t, a világ első fogyatékossággal élő emberek által üzemeltetett food truck-ját. Fő termékük az olvasztott sajtos raclette szendvics, amit a helyszínen készítenek a vásárló szeme előtt. A sajt kérhető héjas sült burgonyára, ciabattára, zöldségrudakra.

  • A raclette sajtot a ParasztSajt (Ficsor Árpád) készíti, a pékáru frissen, a Bake My Day pékségből jön, ahol szintén megváltozott munkaképességű emberek dolgoznak. A saláták, zöldségek és a desszertek pedig a Fruccolából.
  • Az üdítők a magyar gyártású Tikkadt Szöcske és a bio minősítésű Wostok limonádék. Utóbbiak magas gyümölcstartalmúak, részben agave és almacukorral édesítve.
  • A tányérok, evőeszközök és a poharak környezetbarát csomagolóanyagok és a Doremi-től érkeznek.

A PROGRAM

2020. április 4. (szombat)
Fruccola MOM Park | 1153 Budapest, Alkotás u. 53

A GasztroWerk hallgatói megismerkednek a Fruccola jellemző és népszerű ízeivel is.

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő