270 hektáros területén a Krisna-közösség a hajdani birkalegelő helyén a sokszínű élővilág számos fajának ad otthont. Több mint 950 fa és bokor faj található Krisna-völgy botanikus kertjében, mely az oktatás mellett lehetővé teszi a természet közeli élővilág megőrzését és az étkezési terményekre irányuló kutatást is.

Alapelvük kezdettől fogva a hagyományos technológiák segítségével történő önfenntartás, a közös munka, a szociális fejlődés.

A közösségnek van bio kertje, amely zöldségeket és gyümölcsöket biztosít a templom és a háztartások számára is. A Tehénvédelmi Központ, a Gosala ad otthont Krisna-völgy csordájának, amelyben magyar tarka, tiroli borzderes és indiai zebu is képviselteti magát. Területe folyamatos fejlesztés alatt áll. A Krisna-tudatos farmközösségek alternatívát kívánnak nyújtani egy élhetőbb, szabadabb, szebb és békésebb jövő érdekében.

A PROGRAM

2020. április 25. (szombat)
Krisna-völgy | 8699 Somogyvámos, Krisna-völgy 1.

A kirándulás során a GasztroWerk hallgatói megtekintik a templomot, a kertészetet, a tehenészetet, majd szabadtéri ún. föld-tűzhelyen elkészítenek egy finom indiai menüt.

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő