Bátor vállalkozás, amely úgy indított vega-vegán önkiszolgáló éttermet Budapest szívében, hogy annak kultúrája még messze az ingerküszöb alatt volt. De kitartó munkájuknak köszönhetően ők is sokat segítettek a tudatos és finom étkezés szokásának elterjesztésében.

További különlegesség, hogy a hely tulajdonosa az indiai születésű spirituális tanító (egyben író, költő, zeneszerző, zenész, művész és sportoló), Srí Csinmoj – tanítványa. Hogyan alkalmazható a szeretet, az együttérzés és erőszakmentesség a gasztronómiában, túl azon, hogy a hely szelleme összeköltözött a nagyszerű mesterével?

A PROGRAM

2020. április 21. (kedd)
827 Kitchen | 1133 Budapest, Zsilip u. 4.

A GasztroWerk hallgatói nemcsak belekóstolnak a vegán streetfoodba, hanem gyakorlati képzést, sőt recepteket is kapnak hozzá.

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő