A magyar konyhát nem sorolják a legegészségesebbek közé a világon. Dobos Attila, a táborfalvai Öregtanya gazdája rácáfol erre.

Minden az alapanyagon múlik.

Lehet bio is, de nem ez a lényeg, mert ha minden a helyén van az első lépéstől kezdve, akkor nincs is szükség bióról beszélni. Tehát ha minden a helyén maradt volna az élelmiszergazdaságban, nem is lenne olyan, hogy bio. S miközben a szakember finom kóstolókon keresztül mutatja be az igazi magyar konyha legjavát, nagyon fontos útmutatást ad a kurzus résztvevői számára az alapanyag beszerzéséről az elkészítésen át a tálalásig.

A PROGRAM

2020. május 2. (szombat)
Öregtanya | 2381 Táborfalva, 5-ös út külterület 60. km kő

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő