EAT GOOD, DO GOOD, FEEL GOOD

Így szól a Good Karma egyik jelmondata. A tulajdonost, Jennifer Webstert személyes tapasztalatai ösztönözték a márka megalapítására. Daganatos megbetegedése a tudatos étkezés és a tudatos élet irányába fordította figyelmét, egészsége visszanyerésében és megtartásában kiemelt hangsúlyt kap(ott) a megfelelő minőségű és összetételű táplálkozás.

Koncepciója gerincét a friss és egészséges alapanyagok, a különleges, India inspirálta ízvilág, a kedves kiszolgálás, és az ételérzékenységekre/étkezési preferenciákra való figyelem képezi.

Első fast casual éttermét 2018. októberében nyitotta a budai oldal kellemes sétálóövezetében, a Lövőház utcában. A másodikat 2019 nyarán az Október 6. utcában. A fast casual éttermek lényege, hogy kellemes környezetben, jó minőségű és szép ételeket ehetnek az emberek anélkül, hogy órákat kellene eltölteniük az étkezéssel, mindezt elérhető áron. Ebben a kategóriában indiai inspirációjú ízeket és alapanyagokat képviselő brand a Good Karma előtt még nem létezett – nemcsak Magyarországon, de a világon sem.

A PROGRAM

2020. április 14. (kedd)
Good Karma | 1051 Budapest, Október 6. u. 21.

A GasztroWerk hallgatói miközben belekóstolnak a hely jellemző ízeibe, találkozhatnak a Good Karma csapatával is.

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő