Varga István, a Nyers Séf nevéhez számos vegán projekt fűződik, például A Nyers Kihívás, A Nyers Nyaralás, Tudatos Vegán Konyha, a Debreceni Egyetem menzáinak reformja, több magyarországi vegán étterem beindítása, több tucat életmódtábor szervezése. Évek óta tart Európa szerte vegán/nyersvegán rendezvényeket.

Nyers vegán séf és gasztrofilozófus, a táplálás művésze, a Nyers Kihívás és Nyers Nyaralás életre hívója. Miután éveken át volt az ország legnagyobb nyersételes éttermének konyhafőnöke, ma már a saját útját járva itthon és külföldön tart nyers vegán kóstoló, valamint gourmet élményvacsorákat. Száz százalékban növényi alapanyagokból, laktóz- és gluténmentesen alkot például csoki tortát, tejberizst, töltött káposztát és milánói spagettit.

Szívügye a tudatos közösségek építése. Vele tartjuk meg a GasztroWerk tavaszi programjának záró főzését.

A PROGRAM

2020. május 23. (szombat)
Werk Akadémia | 1132 Budapest, Csanády u. 11.

További információk: https://nyerssef.hu/

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő