A tudatosság az evésben a 21. század embere számára az egyik legnagyobb kihívás. Komoly személyes döntésekre, elhatározásokra, ismeretekre van szükség ahhoz, hogy meg tudjuk haladni berögzült, nem feltétlenül egészséges táplálkozási szokásainkat.

Izsák Tamás és Huszár Zsuzsa (Cukorlabor) megmutatják, milyen tényezők vezetnek a manapság egyre gyakoribb táplálékallergiákhoz, autoimmun folyamatokhoz, cukorbetegségekhez, krónikus elhízásokhoz, mentális zavarokhoz és hogyan lehet ezeket megelőzni, adott esetben meggyógyítani.

A PROGRAM

2020. május 12. (kedd)
Werk Akadémia | 1132 Budapest, Csanády u. 11.

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő