Preyer György az utóbbi pár évben csatlakozott a budapesti gasztro szcénához: a három éve építkező Vegazzi Speciality Pizzéria égisze alatt mind vegán gasztronómiai, mind nápolyi pizzás vonalon az élmezőny felé vette az irányt. Ars poeticája:

“Azt csináld amit szeretsz, és amit szeretsz azt ismerd, tudd és értsd is.”

A nápolyi pizzák készítése mellett olyan vegán gasztronómiai brandek márkamenedzsmentje tartozik hozzá, mint a Vegan Food Fest, a Vegan Sunday Market, a Vegan Grill, vagy az arculatváltás előtt álló Istvánffi Veggie Burger.

A pizzakészítést nem csak gyakorlati, hanem a biokémiai folyamatok mélységéig nyúló elméleti úton is bemutatja egészen attól a ponttól, amikor a viz és a liszt összekeveredik. Emellett beszélni fog arról is, hogy egy látszólagos piaci hátrányból hogyan lehet betonerős előnyt kovácsolni.

A PROGRAM

2020. május 9. (szombat)
Werk Akadémia | 1132 Budapest, Csanády u. 11.

A GasztroWerk hallgatói a kovászos pizza vegán és olasz változatának műhelytitkaival, ízeivel, receptjeivel, valamint a gasztrobrand-építés ismereteivel gazdagodhatnak.

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő