Workshop Bakcsy Árpád food stylisttal Budapest egyik kiváló éttermében. A program végére világossá válik a különbség, ahogy egy civil, egy kezdő szakács és egy fine dining séf tálalja és fotózza ugyanazt az ételt.

A PROGRAM

2020. április 7. (kedd)
Budapest

A GasztroWerk hallgatóinak az exkluzív tudás megszerzéséhez mindössze a telefonjukra lesz szükségük.

JELENTKEZZ A 15 ALKALMAS, 15 FÉRŐHELYES KÉPZÉSRE!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Született:*
Cím:*
Értesítési cím:
Telefonszám:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Képzés:*

A hallgató hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon szereplő személyi adatait a képző rögzítse és felnőttképzési szerződésben és az Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott módon és terjedelemben felhasználja. Hozzájárul továbbá, hogy a képző hírlevélben és képzéshez kapcsolódó e-mailben megkeresse. A képző kijelenti, hogy a hallgató adatait – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – harmadik félnek nem adja át.

Jelentkezési határidő