Gasztroképzés a Werk Akadémián.

Végzettek véleménye

"Magam is vendéglátós vagyok, de ha nincs a Werk, egy csomó helyre nem jutottam volna el. Érdekesen venné ki magát, ha beállítanék például a Pastrami vagy a Chateau Visz konyhájába, a Villa Bagatelle pékségébe. A GasztroWerknek köszönhetően barátokra, ügyfelekre, üzleti kapcsolatokra leltem." - Sarlós Pappas Péter (Sonkaarcok, korábban Picanter) 
 

Kerekes Tibor véleménye a GasztroWerk képzésről ITT.

A GasztroWekről írták, avagy ízelítő a GasztroWerk-hangulatból: "A Werknél viszonylag teljes képet adnak a hazai és nemzetközi gasztronómiai helyzetről, és jó tanácsokkal látják el azokat, akik éttermet, kávézót, kocsmát akarnak nyitni, valamint lehetőséget teremtenek arra, hogy kiváló szakácsokkal süssenek együtt a diákok, mert a piac legkomolyabb hazai szereplőihez is elviszik őket." - Magyarósi Csaba kritikája, Index, 2010. 11.30. 


Szenecsár Anita véleménye a GasztroWerk képzésről ITT.

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: