Gasztroképzés a Werk Akadémián.

A képzésről

 Gasztroképzés a Werk Akadémián

Konyha, stílus és kultúra egy képzésben.

 A következő kurzus indulásának időpontja: 2019. február
 

videófelvétel az egyik gyakorlati óránkról:

 

Főzőkonyha? Nem! 
Vendéglátó iskola? Nem!
Szakmai felkészítő vendéglátásban vállalkozóknak? Igen! 
Iránytű minőségi fogyasztóknak? Igen! 
Exkluzív ismeretek az otthoni konyha felturbózására? Igen!

A GasztroWerk sikeres élménytúra, melynek során

  • olyan helyekre jutunk el, ahová csak kevesen
  • betekintést nyerünk exkluzív éttermek backstage-be
  • találkozunk a magyar gasztronómia kiemelkedő személyiségeivel
  • ellátogatunk a nemzetközi gasztronómia sikeres helyszíneire
  • főzünk a legelismertebb séfekkel, elleshetjük műhelytitkaikat, receptjeiket

 

Akiknek ajánljuk

  • gourmandok
  • vendéglátásban vállalkozók, kocsma-, étterem-, kávéháztulajdonosok
  • vendéglátásban vállalkozni kívánók
  • (hobbi) szakácsok, cukrászok
  • profi háziasszonyok
  • mindenki, aki értékeli a gasztronómiában rejlő kulturális és szabadságízeket.

Eddigi és jövendő hallgatóink: azok a közgazdászok, jogászok, akik már sejtik, hogy nem a bankból, vagy az ügyvédi irodából szeretnének nyugdíjba menni, azok az éttermesek, szakácsok, vállalkozók, akik már benne vannak a szakmában, de szeretnék a tudásukat és kapcsolatrendszerüket a szakmai progresszióra kinyitni.

Amit adunk
A Werk Akadémia kurzusán hivatásos ínyenceket, tudatos gasztronómusokat képezünk, laikusokat és szakmabelieket egyaránt.

Hogyan csináljuk
A közös főzések, gyakorlatok mellett a csúcséttermek konyháit látogatjuk, megismerkedünk a gasztronómia tudományának elméleti alapjaival.

Amivé válhatsz általunk:
otthonodban profi szakács, étteremben profi fogyasztó, piacon profi vásárló lehetsz. S ha akarsz, sikeres vendéglátós.

Több eseményért és sztoriért látogass el a Facebook/Gasztrowerk oldalunkra!

 

 

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: